Szállítás

A megrendelt szigetelőanyagok kiszállítása a GOLD CELL saját autójával történik a Vásárló által megadott címre.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, 08:00-14:00 óra között kézbesíti a megrendeléseket.

Amennyiben Vásárló ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

A terméknek a futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. A szállítólevél aláírásával tehát elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

Ha Vásárló sérülést tapasztal a terméken vagy a csomagoláson, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyv felvételét kell kérnie és nem köteles átvenni a terméket. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen biztosítja és ingyenesen kiszállít egy hibátlan terméket. Az átvételt követően észlelt sérülésért Szolgáltató felelősséget nem vállal!

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

A szállítások értéke:

Személyes átvétel: ingyenes

GOLD CELL Futárszolgálattal: Megyénként változik, melyről az oldal alján tájékozódhatnak.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

A MEGRENDELÉS KISZÁLLÍTÁSÁNAK HATÁRIDEJE 2-7 MUNKANAP.

Szolgáltató – a Felek eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.

A Szolgáltató késedelme esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni.

A fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha

a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta, vagy a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben - és nem máskor - kellett volna teljesíteni.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Vásárló a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Szolgáltató 1. pont alatt megjelölt üzlethelyiségeiben. A termék átvételének legkorábbi időpontjáról Szolgáltató telefonon vagy e-mailben értesíti a Vásárlót. A személyes átvételre munkanapokon 08:00-12:00 óra  között kerülhet sor azt követően, hogy Szolgáltató értesítette Vásárlót arról, hogy megrendelése átvehető.

Személyes átvétel Telephelyünkön. Ez az átvételi forma ingyenes, ám vélhetően hosszabb átvételi határidővel kell számolni. Az átvétel időpontját minden esetben e-mailben írásos formában egyeztetik a Vásárlóval az áruház munkatársai, ám a megrendelt áru átvételi határideje ebben az esetben sem haladja meg a 14 napot.

Szállítási díjak megyékre bontva

Baranya Megye    15 000 Ft     

Tolna megye       25 000 Ft

Somogy megye    25 000 Ft

Bács kiskun megye  25 000 Ft

Békés megye     44 450 Ft 

Csongrád megye  44 450 Ft

Fejér megye  44 450 Ft

Győr Moson Sopron megye 44 450 Ft 

Heves megye 44 450 Ft

Jász Nagykun Szolnok megye 57 150 Ft 

Komárom Esztergom megye 44 450 Ft

Pest megye  44 450 Ft

Zala megye  44 450 Ft

Veszprém megye 44 450 Ft

Vas megye    44 450 Ft

a szállítás díja.

A megrendelt és átvett áru vételárának és szállítási költségének kiegyenlítése utánvéttel vagy banki előre utalással (ebben az esetben nem kell a futárnak a helyszínen fizetni) történik. Az utánvét összegét a szállító képviselőjének az áru átvételekor készpénzben kell átadni.